QJMotor na Motopassion sajmu motocikala

QJMotor je drugu godinu zaredom bio deo Motopassion sajma motocikala u Beogradu. Posetioci Hale 4 Beogradskog sajma imali su priliku da vide široku ponudu motocikala, ATV vozila, kao i moto opreme od strane različitih proizvođača i brendova.

QJMotor je u okviru štanda Autopromet Motors izložio celokupnu ponudu ovog brenda na našem tržištu. Premijerno su prikazani novi modeli: kruzer SRV 700 i skuteri ATR 125, FORT 350 i CTR 125.

Najveću pažnju privukao je Adventure segment QJMotor ponude koji je uključivao modele SRT 550, SRT 550X, SVT 650X, SRT 700X i SRT 800SX. Određeni modeli su prikazani sa fabričkim setom od 3 aluminijumska kofera u crnoj ili sivoj boji i publika je mogla da vidi kako QJMotor Adventure izgleda potupno spreman za put.

Pored Adventure segmenta prikazana je i kompletna Naked gama u okviru modela SRK serije, SRK 125S, SRK 400 i SRK 700 modela. Pored premijerno prikazanog SRV 700 modela, izloženi su i drugi modeli iz SRV serije, a to su bili SRV 125 i SRV 550 ST.
Autopromet Motors i QJMotor Srbija vam se zahvaljuju poseti našeg štanda na ovoj manifestaciji i vidimo se u našim salonima. Posetite naše Autopromet Motors salone u Beogradu i Novom Sadu, kao i Car Box salon u Nišu i zakažite test vožnje za naša demo vozila.

Share:

Marko Andrić

Marko Andrić

QJMotor drugu godinu zaredom učestvuje na Motopassion sajmu motocikala u Beogradu. Novi premijerno prikazani modeli i kompletna gama na jednom mestu u okviru Autopromet Motors štanda.
Na temu

Slični textovi