QJMOTOR NA AUTO MOTO BERZI U NOVOM SADU!

5. Auto Moto Berza u Novom Sadu održan je u periodu od 8. do 10. septembra.  Na oko 16000m2 izlagačkog prostora kao i na otvorenom prostoru, posetioci imaju prilike da vide i da se upoznaju sa bogatom ponudom automobila, motocikala i opreme, druže se sa ljubiteljima motociklizma, obraduju najmlađe poklonima i nagradama kao i da uživaju u mnoštvu aktivnosti koje su sremili izlagači. 

U Master hali Novosadskog sajma našli su se razni brendovi motocikala, a svoju premijeru na teritoriji Novog Sada imao je naš brend QJMOTOR. Po prvi put su posetioci sajma u Novom Sadu imali priliku da se upoznaju sa motorima i skuterima ovog brenda.
QJMotor je na sajmu predstavio dobar deo svoje game, koja uključuje modele SRT 700X, SRT 550X kao i kruzer SRV 550 ST, naked SRK 125S, TRX 125 i skuter LTR 125.

SRT 700X I SRT 550X

SRT 700X I SRT 550X  su Adventure motocikli brenda QJMotor.  Opremljeni odličnom standardnom opremom koja uključuje grejače ručica i sedišta, crashbarove i štitnike za ruke, ova dva Adventure motocikla predstavljaju odličnu kupovinu. Oba motocikla mogu da se upare sa setom od 3 fabrička aluminijumska kofera i da omoguće putovanje sa dovoljno mesta za pakovanje.

SRT 550X dolazi sa vodeno hlađenim agregatom od 554cc i 35kW, što ga čini idealnim izborom za A2 kategoriju, dok SRT 700X dolazi sa vodeno hlađenim agregatom od 698cc  i 54kW snage. 

TRX 125 I SRK 125S

TRX 125 i SRK 125S su sport naked motocikl brenda QJMotor. Oba modela su idealan izbor za sve koji poseduju A1 kategoriju.

TRX 125 pogoni vazdušno hlađeni agregat od 125cc i 11.2KS. 

SRK 125S pogoni vodeno hlađeni agregat sa 125cc i 15KS snage, ujedno i maksimalnom snagom za A1 kategoriju.

LTR 125

LTR 125 je gradski retro skuter kojim možete da izbegnete svu gužvu i u stilu dođete na svoje odredište. Dolazi u prelepoj trobojnoj kombinaciji belo-crvenoj i sa braon detaljima, idealne za uparivanje odevne kombinacije sa ovim retro skuterom. Odlikuju ga ful LED osvetljenje i LCD ekran. Ispod udobnog sedišta ima mesta za odlaganje džet kacige, a ispred sedišta nalazi se kuka na koju se mogu okačiti stvari. Poseduje i dva džepa za odlaganje telefona ili novčanika, a u jednom od džepova nalazi se i USB punjač. Dolazi u dve opcije sa vodenim ili vazdušnim hlađenjem motora.

Ako ste propustili priliku da se upoznate sa našim brendom, uvek možete svratiti u naš salon na adresi Temerinska 52, Novi Sad i upoznati se sa svim QJMOTOR modelima koji su raspoloživi trenutno.

Za sve informacije o ovim modelima, kao i novim koji dolaze, možete kontaktirati naš prodajni tim na broj +381605002462,
Vaš Autopromet Motors.

Share:

Marko Andrić

Marko Andrić

QJMotor je bio deo Auto Moto Berze u Novom Sadu od 8-10. septembra i prikazao publici svoju ponudu motocikala.
Na temu

Slični textovi