Nova sezona počinje za QJMotor Gresini Racing

Nova Moto2 sezona je pred nama i predstavljen je novi motor QJMotor Gresini Racing ekipe. Odlikuje ga potpuno nova prednja maska gde je QJMOTOR crvena boja glavni protagonista, praćena svetloplavom GRESINI Racing bojom za savršenu kombinaciju. Manuel Gonzalez i Albert Arenas, posle odličnih rezultata postignutih na testu u Valensiji, spremni su da se vrate na stazu i budu među kandidatima za Moto2 titulu.

Sa brojem 18 Manuel Gonzalez: već je pokazao konstantne rezultate u dve godine provedene u Moto2 kategoriji do sada, sa prvim podijumom u klasi – drugim mestom – prošle godine u Kataru. Ove godine je spreman da podigne nivo i da se takmiči za najviše pozicije svakog vikenda. Pored njega, broj 75 Albert Arenas: bio je Moto3 svetski šampion 2020. godine, a sada želi da napravi razliku u svojoj četvrtoj sezoni u srednjoj klasi. Sa QJMOTOR brendom kao glavnim sponzorom i ove godine, Gresini Moto2 ima za cilj da bude referentni tim 2024. godine.

QJMotor Gresini Racing

Manuel Gonzalez #18

„Jedva čekam da započnem ovu sezonu; to je velika promena za mene, svakako pozitivna. Moj cilj je da konstantno rastem i verujem da ću sa Gresinijem uspeti da napravim značajan iskorak, kako rezultatski, tako i ličnim učinkom. Zaista mi se sviđa motocikl i siguran sam da ćemo i moj kolega i ja biti brzi.“

„Prva trka u godini: Imam ogromnu želju da šampionat počne. Dosta sam trenirao cele zime, pripremao se na najbolji način, pokušavao da napredujem u svakom pogledu. Sada želim da počnem da konačno ubirem prednosti celog ovog rada. Počećemo u Kataru, stazi na kojoj sam oduvek bio jak i gde sam prošle sezone osvojio prvi podium. Ove godine moj cilj je da barem to ponovim, tako da će biti ključno da u startu dobro sarađujem sa svojim timom i pripremim se ovog vikenda do savršenstva.”

Manuel Gonzalez

ALBERT ARENAS #75

„Došlo je dugo očekivano vreme, prva trka u godini. Toliko je očekivanja, toliko strasti i želje da se počne. Posle duge zime priprema, prošle nedelje smo se vratili na stazu za testiranje, zatim nekoliko dana odmora koji mi je omogućio da budem 100% za Katar. Bili smo prilično brzi, tako da su očekivanja za ovaj vikend velika; međutim, želim da ostanem fokusiran i da shvatim koji će biti moj pravi nivo, koji je uvek pomalo nepoznat u prvoj trci. Ono što je sigurno je da sam dobro odradio posao na pripremama i da smo na pravom putu da budemo konkurentni. Jedva čekam da počnem sezonu sa svojim timom i provedem neverovatan vikend!“

Albert Arenas

Ispratite prvu trku ove sezone u Moto 2 klasi koja se održava na Kataru,  od 8. do 10. marta i navijajte za QJMotor Gresini Racing.

QJMOTOR Srbija

Share:

Marko Andrić

Marko Andrić

Na temu

Slični textovi