QJMOTOR PREMIJERNO NA SAJMU MOTOCIKALA U BEOGRADU

15. sajam motocikala MotoPassion u Beogradu održan je u periodu od 22. do 28. marta. Slogan ove manifestacije bio je “Strast je uvek na dva točka”. Sajam motocikala Motopassion predstavlja specijalizovanu sajamsku manifestaciju, koja se održava jednom godišnje počevši od 2006. godine, i koja okuplja proizvođače i uvoznike motocikala, mopeda, skutera, prateće industrije, delova i opreme, a koja ima za cilj afirmaciju i promociju moto sporta. Uz predstavlјanje dostignuća svetske motoindustrije, posebna pažnja posvećuje se i pratećoj opremi, neophodnoj za bezbedno učešće motociklista u saobraćaju.

U hali 4 Beogradskog sajma našli su se razni brendovi motocikala, a svoju premijeru na teritoriji Srbije doživeo je i brend QJMOTOR. Po prvi put su posetioci sajma u Beogradu imali priliku da se upoznaju sa motorima i skuterima ovog brenda.
QJmotor je na sajmu predstavio dve krajnosti svoje ponude, modele SRT 800X i LTR 125.

SRT 800X

SRT 800X je najveći i najjači Adventure motor koji QJmotor ima trenutno u ponudi. Pokreće ga dvocilindrični agregat sa vodenim hlađenjem, zapreminom od 754cc, snagom od 56kw odnosno 76ks na 8.500 obr/min i obrtnim momentom od 67 NM na 6.500. Ovaj agregat je uparen šestostepenim manuelnim menjačem i proklizavajućim kvačilom.
Poseduje ful LED osvetljenje i ful color TFT ekran, kao i sedište koje je podesivo po visini. U standardnoj opremi dolazi i nosač top case kofera kao i aluminijunski štitnici za ruke. Opremljen je Brembo čeljustima napred i pozadi, kao i Bosch-ovim dvokanalnim ABS sistemom i KYB suspenzijom. Dostupan je u 3 boje plava, crvena i ljubičasta. A postoji opcija dodavanja seta od tri orinigalna aluminijumska kofera sa nosačima, za one koji su spremi da povedu ovaj motocikl na duže putovanje i uživaju u vožnji na otvorenom putu.

LTR 125

LTR 125 je gradski retro skuter kojim možete da izbegnete svu gužvu i u stilu dođete na svoje odredište. Dolazi u prelepoj trobojnoj kombinaciji belo-crvenoj i sa braon detaljima, idealne za uparivanje odevne kombinacije sa ovim retro skuterom. Odlikuju ga ful LED osvetljenje i LCD ekran. Ispod udobnog sedišta ima mesta za odlaganje džet kacige, a ispred sedišta nalazi se kuka na koju se mogu okačiti stvari. Poseduje i dva džepa za odlaganje telefona ili novčanika, a u jednom od džepova nalazi se i USB punjač. Dolazi u dve opcije sa vodenim ili vazdušnim hlađenjem motora.

Ako ste propustili priliku da premijerno vidite ova dva modela na sajmu, uvek možete svratiti u naš salon na adresi Autoput za Zagreb br 5, Novi Beograd i upoznati se sa svim QJMOTOR modelima koji su raspoloživi trenutno.

 

Za sve informacije o ovim modelima, kao i novim koji dolaze, možete kontaktirati naš prodajni tim na broj +381605002413,
Vaš Autopromet Motors.

Share:

Marko Andrić

Marko Andrić

Na temu

Slični textovi