Izaberite boju:

ADVENTURE

SRT 550SX

Nova dimenzija avanture.

QJMotor SRT 550 SX je potpuno novi adventure motocikl u QJ SRT seriji, sa jedinstvenim dizajnom, sa još više opreme u standardu i performansama koje će vas oduševiti. SRT 550 SX je spreman da bude vaš partner na asfaltu i otvorenim putevima, kao i da vas povede van asfalta da pokorite sve terene.

Uz pouzdani agregat sa specifikacijama idealnim za sve vozače koji poseduju A2 kategoriju, ili za vozače koji su odlučili da uđu u svet pravih adventure motocikala.  SRT je veoma upravljiv i podvozan i pruža potpunu kontrolu svom vozaču na svakom terenu.

Oprema koja će vas oduševiti.

U standardnom paketu opreme SRT poseduje sve što možete poželeti kada birate savršeni adventure motocikl za putovanja i vikend vožnje. A za one koje žele još više, tu je i dodatna oprema posebno dizajnirana za ovaj model.

*Set kofera je dodatna oprema i ne dolazi uz motocikl, već se dodatno naplaćuje.

Karakteristike SRT 550SX

LED farovi

Potpuno novi dizajn prednjeg fara kreira jedinstven izgled SRT 550 SX modela. Prednji i zadnji far, kao i svetlosna signalizacija su rađeni u LED tehnologiji i pružaju vrhunsku vidljivost u toku noćne vožnje.

Pouzdan agregat

Pokretačka snaga SRT 550SX je dvocilindrični redni agregat sa vodenim hlađenjem i elektronskim sistemom ubrizgavanja, zapremine od 554cc,  koji proizvodi 47,5 konjskih snaga pri 7.500 o/min i 51Nm na 5.500 o/min,  što ga čini jednom od najatraktivnijih opcija za sve koji poseduju A2 kategoriju.

Veliki rezervoar

Kapacitet rezervoara je 20 litara i omogućava duže vožnje bez čestih zaustavljanja. Njegov dizajn osigurava optimalnu pokrivenost i podršku za vozačeve noge, pružajući bolju kontrolu nad motociklom. Nova grafika dodaje dinamičan izgled SRT 550 SX, čineći ga još atraktivnijim.

Novi laganiji ram

Novi cevasti ram pruža čvrstinu SRT 550 SX modelu, uz to konstruisan je da bude lakši i izdržljiviji nego kod SRT 550 X modela. S model je lakši za preko 20kg i pruža bolje performanse i lakši je za upravljanje.

Marzocchi viljuška

SRT 550 SX poseduje brendiranu, podesivu Marzocchi obrnutu viljušku, koje pravi ravnotežu između udobnosti i upravljanja, bez obzira na teren kojim se SRT 550 SX vozi. Vozač može podesiti viljušku da odgovara njegovim potrebama i terenu po kom vozi.

Disk kočnice

Na prednjem točku nalaze se dva diska od 320mm sa radijalnim čeljustima sa četiri klipa, a na zadnjem disk od 260mm sa jednoklipnom čeljusti. U kombinaciji sa dvokanalnim 9.1MB ABS sistemom koji pravi kompanija Bosch, kočenje SRT modela je na vrhunskom nivou u svim situacijama.

Standardna oprema SRT 550SX

TFT ekran

Veliki TFT ekran u boji krasi instrument tablu SRT modela. Prikazuje veliku količinu informacija sa lako čitljivim indikacijama i automatskim podešavanjem osvetljenja dan/noć. Ekran ima mogućnost povezivanja sa telefonom vozača, kako bi on mogao da upravlja pozivima i deli svoj ekran i poveže navigaciju preko opcije “screenshare”.

Udobno sedište sa grejačima

Udobno vozačevo sedište sa grejačima nudi optimalnu udobnost i komfor tokom hladnijih dana. Sedište suvozača je odvojeno i postavljeno u viši položaj za maksimalnu udobnost.

Štitnici za ruke

Štitnici za ruke spadaju u standardnu opremu SRT 550SX, imaju stabilno aluminijumsko ojačanje, za još efikasniju zaštitu ruku vozača. Štitiće vaše ruke i od vetra na otvorenom putu.

USB priključak

Opremljen sa dva USB priključka za brzo punjenje telefona, SRT osigurava da baterija na telefonu vozača uvek ostane puna. Poseduje USB-A i USB-C tip ulaza što osigurava da će pogodovati svim uređajima.

12V utičnica

Pored USB priključaka, SRT poseduje i utičnicu od 12V.

Grejači ručica

Kao deo standardne opreme, SRT poseduje grejače ručica. Vozač po želji može uključiti grejače i sa većim komforom voziti po hladnijem vremenu.

Crashbarovi

SRT 550 SX kao standardnu opremu ima crashbarove koje štite konstrukciju vašeg motocikla u slučaju blagog pada.

Zaštita agregata

SRT poseduje metalnu zaštitu agregata sa donje strane motocikla. Sprečava da prilikom vožnje van asfalta dođe do oštećenja agregata. Pruža idealnu zaštitu ne samo za agregat već i za izduvnu granu kada istražujete nepoznate terene.

Dodatna oprema SRT 550SX

Set kofera

Uz vaš novi adventure motocikl možete dodati fabrički set aluminijumskih kofera. Set se sastoji od top-case kofera i dva bočna kofera, koji su pokriveni mekanom presvlakom sa unutrašnje strane. Top-case kofer ima i dva korisna džepa, ako želite nešto posebno da izdvojite.

Maglenke

Uz vaš SRT 550 SX možete dodati i fabričke maglenke. Posebno dizajnirane da savršeno idu uz SRT 550 SX, maglenke su izrađene u LED tehnologiji i pružiće dodatnu vidljivost vozaču, a zbog fabričke pripreme biće odlično pričvršćene.

Tehničke karakteristike SRT 550SX​

 • Tip motora: 2 cilindra u liniji, 8V, DOHC, vodeno hlađenje
 • Zapremina: 554cc
 • Maksimalna snaga: 35kW/47.5KS/7500RPM
 • Maksimalni obrtni moment: 51NM/5500RPM
 • Sistem za gorivo: EFI
 • Sistem za paljenje: Električni
 • Kvačilo: manuelno, proklizavajuće
 • Menjač: 6-stepeni, lanac
 • Prednje vešanje: teleskopsko obrnuta
 • Zadnje vešanje: Monoshock
 • Prednja guma: 110/80R19
 • Zadnja guma: 150/70R17
 • Prednja kočnica: Dupli disk 320mm sa ABS-om
 • Zadnja kočnica: Disk 260mm sa ABS-om
 • Visina/Širina/Dužina: 2190x896x1378mm
 • Međuosovinsko rastojanje 1480mm
 • Visina sedišta: 805mm
 • Visina od zemlje: 190mm
 • Težina: 215kg
 • Zapremina rezervoara: 20.2l

Karakteristike i slike su pokaznog karaktera, proizvođač zadržava prava da specifikacije motocikla budu drugačije od prikazanih na oficijalnom sajtu.